Egyensúly konstruktőrök

Célunk a megfelelő egyensúly kialakítása számodra az egészség, anyagi biztonság és a tanulás hármas egységével.

A testi-lelki egyensúly eléréséhez jelenleg két kipróbált, jól működő, biztonságos termék típussal tudunk segíteni. Használhatod külön és együttesen is őket.

Próbáld ki a termékeket! Ezek jó hatással vannak a szervezetedre és hosszú évek óta magas minőségi elvárásoknak felelnek meg. Ha belépsz vásárlóként, jelentős kedvezménnyel, nagyon egyszerűen tudsz megfelelő termékeket venni.

Egészség – Aloe Vera alapú termékek (LR Health & Beauty)

Egészség – Aloe Vera alapú termékek (FLP)

Egészség – Cannabis alapú termékek (MDC)

Az okos vásárlásra ösztönző rendszert azért ajánlom, mert egy év alatt akár egy havi fizetést is meg tudsz takarítani, ha megfelelő helyen és módon veszed meg azt, amit úgyis megvennél.

Ide teljesen ingyenes a belépés.

Vásárolj okosan! – Smart Shopping

És most az üzletről pár szót

A hálózati marketing rendszerek teljesen online módon működnek, így otthonod kényelméből és biztonságából is részt tudsz bennük venni.

A hiteles Hiteles egy olyan különleges platform, ahol több Network Marketing rendszert összekapcsolunk.

Az általunk ajánlott direkt értékesítő rendszerek közül többnek is mentora Eric Worre, a világ egyik legnevesebb marketing szakértője.

Eric Worre a Lyconet/Cash Back okos vásárlói rendszer hivatalos mentora, az FLP magyar csapat vezetői pedig önszorgalomból Eric szűk szakértői csapatába tartoznak, és a legújabb módszereket átadva közvetlenül és együtt visszük sikerre a mi csapatunkkal.

A másik egészség vonal, a MCD, a Cannabis alapú termékekre épül. Tapasztalatunk szerint az Aloe Vera alapú termékeknek kiváló kiegészítői a Cannabis alapú termékek. És nemrég tapasztaltuk, hogy Eric Worre ad tanácsokat az MDC rendszer fejlesztésére.

Mit szólnál hozzá, ha úgy tudnál egy Magyarországon, vagy külföldön élő rokonodnak/barátodnak/ismerősödnek üzleti modellt ajánlani, hogy egyszerre három rendszer tagja is lehet és mindháromból profitálni tud?

Ráadásul Eric Worre mindhárom rendszer motorja!

TELJESEN EGYEDÜLÁLLÓAN háromszorozzuk a lehetőségedet. Azonos alapokon, két kiváló egészség termék csoporttal, egy okos vásárlási lehetőséggel élhetsz. Megmutatjuk, hogy leszel egészséges testben, lélekben és anyagilag is.

A termékértékesítésekben megkeresett pénzt okosan is el lehet költeni, sőt ebből is több szinten tudsz részesedni, ha másokat is meghívsz.

Ha ez a DUPLA TRIPLA (Wellbeing-Financial health-Education, ill. FLP-MDC-CBW) megoldás érdekel, ne habozz, keress a megadott elérhetőségeken!

Egyensúly konstruktőrök