Egyensúly konstruktőrök

Célunk a megfelelő egyensúly kialakítása számodra az egészség, anyagi biztonság és a tanulás hármas egységével.

A legfontosabb, hogy lásd, milyen testi állapotban vagy. Ennek felmérésével kezdjük az egyensúlyod kialakítását.

Itt tudsz időpontot keresni az egészség felmérésre.

A testi-lelki egyensúly elérésére sok megoldás létezik. Az a célunk, hogy mindenki a pénztárcájának megfelelő megoldással tudjon javítani a műszerrel megállapított testi-lelki problémákon.

5+1 kipróbált, jól működő, biztonságos termék típussal tudunk segíteni. Használhatod külön és együttesen is őket. EBBEN VAGYUNK KÜLÖNLEGESEK!

Mi nem akarunk EGY termékcsaládra rábeszélni és arról meggyőzni, hogy CSAK EZ AZ EGY gyártmány a legjobb.

Ráadásul nem akarjuk, hogy vegyél meg egy több százezer forintos induló csomagot. Neked kell rájönni, hogy valóban akarsz-e üzleti alapon foglalkozni egy vagy több cég termékeivel, és megmutatjuk, hogy hol a legkedvezőbb NEKED a marketing terv.

Az Egészség Iránytű oldalát itt éred el

Próbáld ki a termékeket! Ezek jó hatással vannak a szervezetedre és hosszú évek óta magas minőségi elvárásoknak felelnek meg. Ha belépsz vásárlóként, jelentős kedvezménnyel, nagyon egyszerűen tudsz megfelelő termékeket venni.

Az okos vásárlásra ösztönző rendszert azért ajánlom, mert egy év alatt akár egy havi fizetést is meg tudsz takarítani, ha megfelelő helyen és módon veszed meg azt, amit úgyis megvennél.

Ide teljesen ingyenes a belépés, és láthatod, miről is van szó.

Vásárolj okosan! – Smart Shopping

És most az üzletről pár szót

A hálózati marketing rendszerek teljesen online módon működnek, így otthonod kényelméből és biztonságából is részt tudsz bennük venni.

A hiteles Hiteles egy olyan különleges platform, ahol több Network Marketing rendszert összekapcsolunk.

Mit szólnál hozzá, ha úgy tudnál egy Magyarországon, vagy külföldön élő rokonodnak/barátodnak/ismerősödnek üzleti modellt ajánlani, hogy egyszerre több rendszer tagja is lehet és mindegyikből profitálni tud?

TELJESEN EGYEDÜLÁLLÓAN hatszorozzuk a lehetőségedet. Azonos alapokon, 6 (hat)!!!! kiváló egészség termék csoporttal, ÉS egy okos vásárlási lehetőséggel élhetsz. Megmutatjuk, hogy leszel egészséges testben, lélekben és anyagilag is.

A termékértékesítésekben megkeresett pénzt okosan is el lehet költeni, sőt ebből is több szinten tudsz részesedni, ha másokat is meghívsz.

Ha ez a DUPLA TRIPLA (Gyógytea-LifeCare-LR Health&Beauty, ill. MDC-Zinzino-FLP) megoldás érdekel, ne habozz, keress a megadott elérhetőségeken!

Egészség Iránytű oldal