Kezdő oldal

[pl_row]
[pl_col col=12]
[pl_text]

Üdvözöllek, a nevem Siklósi László.

Nem foglalkozom egészségüggyel, sem politikával, azonban a COVID-19 járvány kezelésével kapcsolatban olyan mértékű felháborodást érzékeltem, hogy úgy éreztem, egyszerű állampolgárként tennem kell valamit.

Létrehoztam egy felületet, ahol lehet rögzíteni, hogy milyen mértékű károkat okozott a magyar embereknek a kórházi ágyak 60, majd 50%-ának felszabadítása a járvány valódi kitörése előtt.

Amennyiben van olyan rokonod, ismerősöd, akit kiraktak a kórházból a rendkívüli helyzetre való felkészülés miatt, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot. És iratkozz fel FB csapatunkba, ahol rendszeresen friss híreket teszünk közzé a témában.

Ha változás történt a haza paterolt beteg állapotában, akkor úgy töltsd ki az űrlapot, hogy megtalálhassuk a korábbi kitöltésedet. Ilyen esetben célszerű az email címedet megadni, bár nem tervezem a levelezgetést senkivel, mert nem a részletekre vagyok kíváncsi, hanem az összképre.

Az adatokat anonim módon fel fogom dolgozni és rendszeresen közzéteszem a Facebook csoportunkban.

Ezért kérlek csatlakozz a csoporthoz: ITT

Köszönöm, hogy időt fordítasz erre: kb. 10 perc alatt lehet alaposan és becsületesen kitölteni, hogy értékelhető legyen.

Kitöltés

[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]